1 d’oct. 2010

Shakespeare and Company


Shakespeare and Company

és un d´aquells llocs mítics que no poden passar per alt quan es fan recorrgeuts literaris per la ciutat de París.

Es tracta d´una llibreria anglesa fundada l´any 1951 per l´americà George Whitman que decidit a perfeccionar el seu francès, i entre anades i tornades de París, va decidir obrir i dinamitzar una llibreria amb un fons de llibres en llengua anglesa. En ella hi tenen cabuda llibres moderns i antics, i autèntiques relíquies literàries.
L´ambient de la llibreria és realment curiós, misteriós. Els raconets íntims estan molt bé creats i cuidats, amb seients distribuïts per tot arreu, tots diferents, de manera que el lector esculli allà on vol destinar el seu moment íntim de lectura, tertúlies i tallers literaris...

Voltant per allà, no hi podia faltar la secció de llibres infantils... i així va ser, tot pujant unes escales de fusta em van portar a una mena d´habitació infantil amb tot de prestatges i calaixos amagats plens de llibres infantils i juvenils.
Un lloc ben singular.

El temps passava i se´m  difícil triar entre tants llibres...

5 comentaris:

  1. Oh! I know this place very well — it is a 5-minute walk from my flat!! I love it too...

    ResponElimina
  2. Oh,and I love to see this place,specially the part for children!So thanks dear Stella to share it with us.

    ResponElimina
  3. Una libreria llena de cosas curiosas, me gustaría viajar alli y conocerla, gracias por compartir estos rincones con tanto encanto. petonets.

    ResponElimina