25 de nov. 2013

Llegeix amb mi...

Llegeix amb mi,
un projecte per compartir la lectura entre els infants i les famílies d'una escola.

A l'inici del curs 2012-13, un grup de mares i pares amb iniciativa, motivats per tirar endavant l'escola i engrescar a infants i famílies en l'hàbit lector, demanen "ajuda" a la persona qui edita
El Petit Tresor. Oh!, sí, jo mateixa: l'Stel·la.
(És cert que, a vegades, els propis pares i mares observen i valoren la dedicació "lectora" d'una, que no pas els propis col·legues de tasca docent).

Bé, el cas és que els ronda pel cap un projecte lector on poder moure, compartir i apropar els llibres, les lectures a petits i famílies, en un sentit ampli i ric.
Tot va ser qüestió de seure i parlar-ne. Traçar un pla.
Dit i fet.
El curs passat vam començar amb tot allò i, el fet de veure de més a prop la gran varietat de llibres i les diverses tipologies de lectura va engrescar a tothom, sí.
Tot plegat va esdevenir gairebé un èxit, doncs s'hi van barrejar i sacsejar molts ingredients:
interès i ganes, motivació i dedicació, creativitat, col·laboració.
"Tothom" (famílies i infants), van agrair i disfrutar d'aquelles estones compartides on les paraules,
la veu i algunes històries van ressonar en un petit racó de la nostra escola.
Ah!, després de tot aquell enrenou fins i tot la premsa local de la ciutat "vigatana" va voler investigar sobre el tema... Què estava passant en aquella escola? Què era alló del Llegeix amb mi?
Enguany, continuem amb un nou Llegeix amb mi 2013-14, atents a allò que ens envolta, a la realitat i a l'imaginari, al sorprenent i al misteri.
Volem continuar llegint, que ens llegeixin, volem saber on trobar més i bons llibres, descobrir altres escenaris fantàstics, irreals i amb tocs d'humor.
Volem entrar i tafanejar una història, fer-la nostra.

Llegim plegats,
 amb mi.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada