22 de maig 2015

MINIESPAI

¿Què és el Miniespai?
Vindria a ser un petit racó lluminós i acolorit (i pensat per a poder-lo desmuntar), ubicat en el Centre d'Arts Contemporànies. Aquest "Miniespai" està destinat a famílies, educadors i infants i joves, on es poden manipular una bona selecció de llibres que giren entorn la idea de despertar la creativitat i la descoberta i la comprensió de l'art contemporani.
Alguns dels llibres que es poden trobar en aquests moments són els coneguts llibres-joc, àlbums il·lustrats, pop-ups, a més de guies i  llibres de divulgació que ens apropen en la creació de llibres "d'artista", o bé artesanals.
Un espai (mini i no tant mini), ideal per experimentar i veure altres possibilitats en els llibres, un espai per compartir entre infants i joves i famílies.

Qui i com podem utilitzar el Miniespai?

- Infants i joves acompanyats d’adults i també grups familiars. Podem descobrir propostes, llegir, crear i experimentar plegats grans i petits.
- Docents, estudiants i professionals del món educatiu que vulguin conèixer noves activitats per aportar a l’aula.
- I a totes les persones que tinguin interès en descobrir nous recursos lúdics i formatius a l’entorn de les arts plàstiques i visuals.

* L’Equip d’ACVic us pot acompanyar i assessorar en la descoberta del Miniespai i dels llibres que s’hi poden trobar.






Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada