16 de febr. 2014

Una trobada amb els llibres



Llegeix amb mi: una trobada amb els llibres
es va presentar el passat 15 de febrer del 2014, dins el marc d'Intercanvi Pedagògics de Centre de la ciutat de Vic, a cura d'una mare de la nostra escola, la Núria; i d'una mestra, jo mateixa, l'Stel.la.
Molts projectes, molta varietat, entusiasme. Ganes de compartir. D'intercanviar idees, de descobrir com s'enfoquen certes disciplines o camps d'aprenentatges, descobertes, que, al cap i a la fi, tants nens i nenes hi participen i s'impliquen.
Llegeix amb mi es va deixar veure amb discreció: va convidar a petits i grans a mirar i a llegir d'una altra manera, a traçar camins per a apropar-se cap als llibres.
El projecte, sens dubte, es va atrevir a obrir una mica més la porta a la lectura, a la riquesa dels llibres, a continuar despertant aquesta curiositat lectora, a ser capaç de triar un llibre o un altre, amb ganes de parlar i opinar sobre llibres. Qualsevol.
Llegeix amb mi va tancar una Jornada d'Intercanvi de manera sorprenent, captivant.

 (...)
 Llegim junts, tu i jo, fent voltes i voltes,
recorrent el món amb l’alegria als llibres.
                                   Pat Mora



2 comentaris:

  1. Stel·la, em sap greu no haver-vos pogut veure! Aquest intercanvi d'experiències a la nostra ciutat és molt interessant i crec que hi ha molta feina a fer en l'àmbit de la dinamització del llibre a les aules, les trobades amb l'àlbum, etc. Tot i que s'han portat a terme propostes, especialment en l'àmbit de la recerca, molt reeixides, crec que encara costa que aquest món entri de ple als centres educatius. Us felicito per la iniciativa.

    ResponElimina
  2. Moltíssimes gràcies, Vanesa.
    Ara cal continuar i vetllar amb cura aquest "meravellós" projecte. I sí, hi creiem en aquesta iniciativa que es va movent amb gràcia i que alhora fa moure a tants lectors curiosos.

    ResponElimina