27 de març 2017

PLOUEN POEMES!

PLOUEN POEMES! és una antologia poètica a cura de 
Vanesa Amat, Maria Carme Bernal i Isable Muntañá. 
Amb il·lustracions d'en Morad Abselam.
Editat per Eumo.
Com bé diu l'equip que ha fet la selecció dels textos: "Tot i que no totes les composicions han estat escrites pensant en un públic infantil i juvenil, sí que responen a uns criteris determinats de qualitat. Són poesies que, a més de ser boniques, contenen elements atractius per treballar a l'escola: repeticions de sons jocs de paraules, rodolins, cal·ligrames, metàfores, històries amagades... 
Es tracta, per tant, de poemes que contribueixen a desenvolupar el llenguatge i la sensibilitat literària d'infants i joves."
Plouen poemes! és, sens dubte, un regal per a llegir en veu alta en aquests matins de boira i núvol, en aquest anar despertar-nos de mica en mica. Un llibre elegantment editat on els poemes es deixen caure amb delicadesa. Poemes que fan referència a moments íntims i compartits del nostre dia a dia, de la vida, del cicle de la vida.
Plouen poemes! ens convida a aturar-nos, a sentir el traç d'imatges de formes juganeres i colors atrevits que acompanyen, amb un nou ritme, els poemes.  
Que ploguin més i més poemes!


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada