23 de febr. 2015

Pipiripip Magazine

Pipiripip Magazine és i esdevindrá una revista infantil d'aquelles "100% creativitat" que vol apropar-se directament als lectors.
El grup de mediadors: il·lustradors i escriptors, mestres i artistes, bloggers i altres, es basen en el treball cooperatiu, tot creant una editorial flexible i a mida.
La resvista està pensada per a famílies amb infants de 0 a 10 anys, de periodicitat mensual i en tres formats: el paper, el digital i un extra cada 15 dies (en digital), "perquè l'espera no es faci tan llarga", diuen.
A més, des de Pipiripi es planteja una intenció clara: ajudar a educar a través de la lectura, la reflexió i les emocions que transmeten les històries. 
A recuperar la lectura i el diàleg.
La direcció i coordinació de la revista són: l'Isaac Bosch i l'Annabel Sardans.
Així, els creadors que trobareu a la revista són:
Susanna Ayala (il·lustradora), Enric Bastardas (blogger i guionista), Isaac Bosch (il·lustrador i escriptor), Susanna Campillo (il·lustradora), Teresa Clua (mestra i escriptora), Anna Crespo (artista i docent), Bernadette Cuxart (il·lustradora), Valentí Gubianas (il·lustrador), Pep Molist (bibliotecari i escriptor) i Annabel Sardans (bibliotecària, colorista i escriptora).
A banda dre moltíssims i altres professionals, cantaires, col·laboradors i entitats.
De mica en mica, tot a punt.
Ah!, el projecte necessita un mica més de suport: els millors mecenes per a financiar i seguir tirar endavant amb el projecte: tot a través de la plataforma Verkami.*
Això s'acosta, endavant.


Cap comentari:

Publica un comentari